RESTAURANT
DE PROEFSTAND
Bijzondere locatie, waar je het gevoel hebt even (ver) weg te zijn, terwijl zo dicht bij huis.. Een relaxte sfeer, ruim opgezet, heerlijk puur eten met een lekkere smaaksensatie. Heel vriendelijk en gastvrij personeel. Een fijne plek om een klein hapje of uitgebreide verrassingslunch (zoals ons) te nuttigen. We komen zeker terug.
David, 3 November
WELKOM
Stap binnen in de rijke historie van onze omgebouwde motorfabriek, nu een modern restaurant omringd door natuur. Bij De Proefstand serveren we seizoensmenu’s die klassieke en creatieve gerechten samenbrengen met dagelijks verse, lokale ingrediënten.
Op donderdagen naast het vaste menu: ontspannen à la carte met maandelijks live muziek.
IJS EN WEDER DIENENDE MENU
driegangenmenu 45
viergangenmenu 59
extra gang met kaas 11
wijnarrangement per glas 8,5
alcoholvrije per glas 8,5
NOVEMBER ingrediënten
appel, boekweit, citroen, dashi, duindoorn, dulce, honingraat, kabeljauw, mizuna, mosterd, palmkool, pastinaak, paztizz, peterseliewortel, pistachenoten, pompoen, procureur, schorseneren, shimeji, shiso, sjalotten, tahoon, topinambour, uienjam, vanille, walnoten, witte chocolade, yoghurt
LUNCH
zaterdag en zondag
12:00 tot 15:00
á la carte
het twaalfuurtje 14,5
eggs benedict, garnalen, hollandaise, english muffin 15,5
‘snert’ met rookworst van wildhuys 13,5
chicken and waffels 13,5
croque ruben, pastrami, kaas, zuurkool 11,5
IJS EN WEDER DIENENDE
driegangenlunch om te delen 45
12:00 tot 16:30
zoet
warme chocolade koekjes 10,5
appelbeignet 7,5
koffie (of thee) deluxe met petit fours 9
snacks
oesters #2 citroen, tabasco 4
bitterbal, mosterd 1,5
kaasbal, truffelhoning 1,5
paleta ibérico bellota 12,5
kazen, walnoot ketchup, gekiemde rogge 13
dit is een voorbeeldmenu;
de ingrediënten kunnen dagelijks veranderen,
afhankelijk van ijs en weder.
Maak Kennis met onze leveranciers
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
We zijn momenteel op zoek naar een 1e medewerker bediening. Zou jij dat kunnen zijn of iemand die je kent???
AAN TAFEL
donderdag – diner vanaf 17:30
vrijdag – borrel vanaf 15:00, diner 17:30
zaterdag – lunch vanaf 12:00, diner 17:30
zondag – brunch / lunch 12:00 tot 17:00